Torrent letöltés / információk

To Love-Ru S01-S04 1080p torrent
(Sorozatok)


Letöltés / információk:
To Love-Ru S01-S04 1080p | torrent letöltés súgó
Ha nem sikerül a letöltés, nézd meg a hasonló torrentek listáját is!
Tracker:
nCore

Meghívót szerenél a(z) nCore oldalra? Meghívót adnál? Esetleg cserélnél? nCore meghívó

Megosztás:
Torrent leírás: [+] [-]
[i] To Love-Ru Megjelenés éve:2008-2017
DVD Megjelenés:2018
Rendező:Takao Kato, Yukio Kuroda
Szereplők:Franciska Friede, Akeno Watanabe, Haruka Tomatsu, Sayuri Yahagi, Satomi Arai
Ország:Japán
Hossz:24 perc
Címkék:animáció, akció, vígjáték, romantikus, sci-fi
IMDb értékelés:6.7
IMDb link:http://hungarian.imdb.com/title/tt1216222
Egyéb link:http://animeaddicts.hu/encycl...
Mafab.hu link:http://www.mafab.hu/movies/to...

Évad: 1-4
Epizód: 1-64
Epizód címe: To LOVE? Trouble Blu-ray BOX
Hangsáv: Japán 2.0
Felirat: Magyar (Urahara Shop & SaiyanRivals)
Extrák: To Love-Ru: Trouble OVA, To Love-Ru: Trouble - Darkness OVA, To Love-Ru: Trouble - Darkness 2nd Special (13-14.rész), To Love-Ru: Trouble - Darkness 2nd OVA, To Love-Ru: Trouble Chronicle OVA, Audio kommentár, BD Menü, Blu-ray extrák, Borítók, Extra CD-k, Fontok, Művészeti Albumok, OST-k
Műfaj: akció, ecchi, iskolai élet, paródia, romantikus, sci-fi, shounen, slice of life, vígjáték, átváltozás, börleszk, cosplay, démon, fanservice, felnőtté válás, földönkívüli, hárem, humanoid, jelen, középiskola, manga alapján, nagy mellek, szerelmi sokszög

A sorozatról:

A To LOVE-ru először manga formájában jelent meg 2006-ban, és 2008-ig kilenc kötete látott napvilágot. 2008-ban megjelentettek egy DRAMA CD-t is az eredeti történettel, majd áprilisában a XEBEC Stúdió jóvoltából útjára indították a 26 epizódból álló animét is. A készítők bejelentették, hogy ezzel párhuzamosan két számítógépes játékot is piacra fognak dobni, amelyben megelevednek Rito és Lala történetei.

[i]

Történet:

Y?ki Rito-ra nem mondhatnánk, hogy kész szívtipró. Egy kicsit szégyenlős, egy kicsit bátortalan, de amikor elérkezik a nagy pillanat, hogy megvallja szíve hölgyének, Sairenji Haruna-nak érzelmeit, mindig beüt valami katasztrófa. Vagy elüti az autó, vagy egy elefántcsorda gázol át rajta, bár nem derül ki, honnan szabadulnak el, de ami a lényeg, Rito pont ott van akkor, pont rossz helyen.

Y?ki Rito másodéves, s megint arra készül, hogy megvallja Harunak szerelmét, ami elég rövidre sikeredik, mivel becsapódik mellé egy űrhajó roncsa. Hősünk lelombozódva tér haza, s egy meleg fürdővel igyekszik kipihenni az aznapi fáradalmakat, amikor egy rejtélyes, de meztelen lány tűnik elő a semmiből. A neve Lala és a Deviluke bolygó uralkodójának a lánya. Apja nagyerőkkel keresteti, mivel lánya elszökött a vőlegényjelöltek elől.

Lala úgy dönt, hogy Rito-hoz megy hozzá feleségül, mivel így a Földön maradhat. Ezt a kedves papa nem nézi jó szemmel, és hadseregének parancsnokát, Zastin-t bízza meg a feladat teljesítésével. Rito legyőzi a parancsnokot, aki a királynak jelenti, hogy a két fiatal közt igen erős a szerelem. A király próba elé állítja Rito-t, ha legyőzi a vőlegény jelölteket, áldását adja a házasságra. De ha nem, akkor megöli Rito-t és a Földet is elpusztítja...

Ismertető: Cyberdog.

A torrent immár a Blu-ray BOX kiadást tartalmazza, ami magába foglalja a négy évadot, valamint az összes eddig kijött OVA és Special epizódot, kiegészítve rengeteg extrával, melyeket hozzá mellékeltek. Az animét japán szinkronnal és magyar felirattal tekinthetitek meg. A fordítás elkészítéséért nagy köszönet illeti az Urahara Shop és a SaiyanRivals csapatának tagjait. Az időzítést én végeztem a BD kiadáshoz, így, ha esetleg néhol maradt benne pár pici hiba, arról nem a készítők tehetnek. Jó szórakozást.

Seed idő: Hétvégén 05:00 és 20:30 között, hétközben 17:30-tól 20:00-ig.

Megjegyzés 1: A videók BDRemux-ok, vagyis a kép- és hanganyagot tömörítetlenül másolták le a lemezekről. Emiatt lett ekkora a méretük, viszont így a minőségre garantáltan nem lesz panasz.

Megjegyzés 2: Mivel a 9 részes To Love-Ru Trouble: Darkness OVA-t csak DVD-n adták ki, ezért remuxot sem tudtam belőlük szerezni, de azért betettem őket a torrentbe, hogy teljes legyen a sorozat.

Staff engedéllyel!
Méret:
405.57 GB (435,482,394,167 Byte)
Kapcsolatok:
1 feltöltő, 11 letöltő (12 összesen)
Torrent beküldésnek ideje:
2018. 06. 10. 10:48:04
Torrent információk utolsó frissítése:
2018. 06. 10. 11:18:38
Fájlok (1080 db): [Megtekinés] [+] [-]
Hasonló torrentek: [+] [-]
Click to see how many people are online
© 2007 - 2018 | TorrentKereső.Hu | Torrent letöltés | Torrent oldalak | Impresszum | Kapcsolat